Massor massor med hÄnglapost :o)

Hej hej!

Det har kommit massor med hÄnglapost till bloggen, luta er tillbaka, njut och inspireras :o) Tusen tack till er som skickat in till
[email protected] !

Kram Agneta, DT-medlemPatricia HagholmPatricia Hagholm


Moni, Germany

Moni, Germany


Christine Schärfer


Christine Schärfer


Christine Schärfer


Christine Schärfer


Christine Schärfer


Christine Schärfer


Christine Schärfer


Christine Schärfer


Moni. Germany


Moni, Germany


Patricia Hagholm


Patricia Hagholm


Mia LehnbomMia Lehnbom

Mia Lehnbom


Mia Lehnbom


Mia Lehnbom


Suzanne Wahlberg


Suzanne Wahlberg


Patricia Hagholm


Patricia Hagholm


Patricia Hagholm


angeljakki from Scotland ukMia Lehnbom


Anne May


Anne May


Anne May

Anne May


Heike B


Heike B


Heike B


Heike B


Heike B


Christine Schärfer


Suzanne Wahlberg


Patricia Hagholm


Maria Ammar


Patricia Hagholm


Patricia Hagholm

#4 hösthÄnglar fra Anita

En godisbag til. Denne gangen til en liten prinsesse. Det er til lillesøsteren til han som fikk forrige bag, så jeg har forsøkt å gjøre dem så like som mulig. Denne lille prinsessen elsker råååååsa, så da ble det rosa, rosa og rosa ;-)

HÄnglarjenta er fra høstpakken og malt med distresser på 300g akvarell. Jeg har tatt på litt 3D-lakk på sløyene i håret og på skoene. Det kommer ikke så godt frem her, men det ble ganske effektfullt.Her ser man litt bedre hva som er oppi godisbagen...Prinsessegodis...Her er et bilde av den søte prinsessen og pusen. Har også her lagt ved en liten nesenuss fra min lille Sheeba. Poteavtrykket er laget med Paw Print fra QK. Bilde er forresten embosset med clear embossing, inket litt med Tattered Rose, sprayet med Shimmer mist og drysset over litt hvitt glitter. Dette ble gjort i flere lag og jeg skal hilse å si at det glinset og blinket av bildet :-)

Ha en finfin dag videre, alle sammen!

Klem fra DT-Anita

#3 hösthÄnglar fra Anita

Litt fotballgodis til tøffe fotballgutter. Jeg har funnet idéen til denne flotte bag/vesken hos Therese. hÄnglarmotivet er fra høstpakken, malt med distresser på 300g akvarell.

Har forsøkt å bruke fargene som representerer fotballaget til han som fikk denne godisbagen.Litt bedre zoom av hÄnglargutten... 


Ha en finfin tirsdag videre folkens.


Klem fra DT-Anita

Fler DT-kort från Heffaklumpen

Här kommer några till kort som jag gjort med de söta hÄnglarstämplarna. Den första hÄngeln är en styckestämpel från senaste Halloweenstämplarna och de två andra kommer från senaste paketet. Samtliga kort är färglagda med ProMarkers och i storlek 15x15 cm.Tack för titten!

Kramiz Anna/Heffaklumpen

Lite nytt!

Halloween påse med godis.....mums!


Födelsedags kort!

mis
Jessica - tussan
Kra

Höstkort

Hejsan!

Här kommer ett litet grattiskort i höstfärger med den söta hösthÄngeln från senaste klubbpaketet. Tack för titten!
Ha det så bra!

Kram Agneta, DT-medlem


Motivet är färglagt med distresser på akvarellpapper. Tagen har fått ett rutigt hjärta och jag har stämplat grattis på den. Bokstäver är Magnolia cookie cutter, siffror studio classic. Hunden Quickutz. Papper Chatterbox.

2 Nya kort!

Tur att du finns Marie! Det är så himla roligt att få vara med och skapa med dina underbara små hÄnglar.
Här kommer 2 nya kort med de nya små liven från höst paketet. Dessa 2 under sitter egentligen på moln,men inte idag.
Kramis
Jessica - tussan

Kort från Anna

Här kommer ett kort från mig med lite annorlunda vikning.Färglaggt med akvarellfärg. Papper från Chatterbox, Qk alfabet Vixxen, Prima blommor, brads och organza band.

 
Hoppas att min beskrivning inte är allt för otydlig.
Ha en bra dag!

//Anna Göransson


#2 hösthÄnglar fra Anita


Her er nok et hÄnglarkort med de nydelige høsthÄnglarna. Syns dette gutten er så utrolig søt. Den brune bakgrunnen er en flott vinyltapet (Impala) som er forsøkt sydd på et grønt panel. Tapeten er i imitert lær og det kommer nok ikke så godt frem her, men den er utrolig naturtro og stilig.hÄnglargutten ikledd mine absolutte favorittfarger.Har brukt en tråd som passet utmerket til den røffe tapeten og som i grunnen står godt i stil til høsten.Har brukt tekstrimler og perler fra et gammelt kjede for å "jazze opp" litt... Her kommer strukturen i tapeten bedre frem også...Baksiden med samme stil som resten av kortet.Ha en finfin tirsdag videre, alle sammen og tusen hjertelig takk for alle supersøte tilbakemeldingene dere legger igjen. Gi dere selv en god og varm klem fra meg :-)

Klem fra DT-Anita

2 nya tussankort

Flickorna, bladen och hjärttagsen (något avklippt) är från det nyaste klubbkitet och texten och god jul cirkeln är från inkyWings.

OBS! Hela klubbkitet finns att köpa på
www.hanglar.com för er som missat att beställa. (endast ett begränsat antal)

Kramis
Jessica - -tussan

#1 hösthÄnglar fra Anita

Endelig er høsthÄnglarna her, eller endelig får vi i DT lov til å vise dem frem, blir vel mer riktig å si. Dette er et mappekort jeg har laget etter en fantastisk turorial på Sukkersøtt. En utrolig smart og morsom måte å lage kort med kuver. 


Her er min variant av mappekortet.
 


Med søte made with love-charms, selvsagt :-)Her er innsiden av kortet med personlig hilsen til bursdagsbarnet.
 


Baksiden av Chipbarden, dekorert med lekre tekststempler.
 


Baksiden av kortet.
Jeg syns det var helt hjerteskjærende å punche ut kun deler av den nydelige lille hÄnglen, derfor måtte jeg tenke ut noe å bruke resten av motivet til...og sånn ble det.En liten zoom av de søte hÄnglarføttene...
 


Ha en fin fredag videre!

Klem fra DT-Anita

Ett till kort från Anna

Flickan i solnedgången har jag valt att kalla detta kort.Färglaggt med akvarellfärg. Maskat flickan och stämplat med clear stamps från Autumn Leaves. Papper från Basic Grey, blommor från prima.

Ha en bra pysselhelg!!

//Anna Göransson

Tussans första kort..

..från det nya klubbpaketet.

Det kommer flera men, jag drar ut lite på det :O)

OBS!
För er som missat att beställa och vill ha dessa stämplar finns de att köpa på
www.hanglar.com.  Just nu finns även hela kitet att köpa till bra pris men bara i ett begränsat antal, så skynda dit :O)

Kramis
Jessica

DT-kort från Agneta

Hej svejs!

Visst är de härligt söta de nya hÄnglarna!! Här kommer lite inspiration från mig. Önskar er en skön helg med de nya stämplarna :o)

Kram Agneta, DT-medlem


Färglagt med akvarellfärg på akvarellpapper. Hjärtat på den lilla tagen är stämplat på grönt mönstrat papper, grattisstämpeln är av okänt märke. Den lilla tagen passar ju yppans att ha på baksidan och skriva sitt namn på också.


Denna har jag färglagt med promarker och prisma-pennor.


Detta motiv, även hjärtat, har jag färglagt med akvarellfärger på akvarellpapper.


DT-kort från Heffaklumpen

Idag kommer hÄnglarna hem till er som beställt och det är fritt fram för oss i designteamet att visa upp våra alster. Här kommer lite inspiration från mig. Mer kommer efter hand men ni får suga på den här karamellen så länge...


På blommorna har jag satt en ståltrådsblomma som jag böjt till själv. Motivet är målat med ProMarker-pennor, sedan körde jag pappret genom BIA:n och rev rå att det skulle se ut som det suttit i ett anteckningsblock. Grattisstämpeln kommer från ett annat företag.


Dett kort är också målat med ProMarker. Jag har stämplat swirlar i ljusgrått i kanten runt motivet. Grattisstämpeln är från ett annat företag.

Lycka till med skapandet av era egna kort!

Kramiz Anna/Heffaklumpen

Kort från Anna

Här kommer ett smakprov på två av stämplarna i det nya klubbkitet.Färglaggt med akvarellfärg, bakgrunden har jag målat själv. Papper från Maja design och blommor från Prima.
Textstämpeln kommer från ett äldre klubkit.Färglaggt med akvarellfärg, bakgrunden har jag målat själv. Papper från My Mind´s Eye. blommor och blad från Prima.
Textstämpeln är oxå en hÄngel men tillhör inte dettta klubbkit.

//Anna Göransson

Idag..........

.......är det en STOR dag! För idag kommer det börja trilla ner små hÄnglar i era brevlådor. Marie postade allihop igår.

Och för er som har bloglines vill jag bara säga att idag bör ni titta in på riktigt för det sitter 2 små nya hÄnglar uppe i  den nya bannern som Anna Göransson gjort.

Välkommen tillbaka under dagen för att titta vad vi i DT gänget gjort :O)

Kramis
Jessica - tussan

2 julkort

Julkort med stämplar från förra årets julstämplar. Grisen har fått en knorr av ståltråd.
Kramis
Jessica - tussan

Grattiskort

Hej hej!

Ikväll blev det två grattiskort, ett till en nybliven husägare och ett till en lastbilsmekaniker.

Ha det gott!

Kram Agneta, DT-medlem


Stämpeln målad med akvarellfärger. Siffror Studio classic, bokstäver Abigail classic. Retroblommor.


Huset kommer från Katascrap och flickan är förstås en söt hÄngel. Papper Chatterbox, bokstäver och siffror Studio, classic och skinnimini. QK border.

Läääskigt kort.

Hejsan!

Jag har gjort ett litet halloween-popup-kort som lite inspiration med den nya söta vampyren som nu finns att köpa i hÄnglashopen. Mall på kista och fladdermus hittar du här: http://www.ungafakta.se/pyssel/klipp/halloweenkort/
Kortet stängs med gemet med prickiga bandet. Spindelväven har jag ritat själv med vit gelépenna. Spindeln är stansad med en Sizzlitz-die. Ha det gott!

Kram Agneta, DT-medlem


Bus eller godis...

Hejsan!

Här kommer ett par av de kort som jag har gjort med de nya "läskiga" ;o) halloween-stämplarna. Jag kan säga att min lördagskväll med dessa stämplar var riktigt skojig :o) Det blev ett kort till, men det kommer senare. Ha en skön söndag!

Kram Agneta, DT-medlem


Stämpel målad med akvarellfärger på akvarellpapper. Mönstrat papper Bo Bunny. Bus är QK Roxy och godis Studio QK.


Stämpelmotiv målat med akvarellfärger på akvarellpapper. Halloween stämplat med vit Color Box. Mönstrat papper Chatterbox. Fladdermöss har jag klippt ut i svart bazzill och inkat lite med Fluid chalk A

Du är RUSKIGT söt!

Jag har gjort 2 nya kort med den titeln. Jag bara älskar de 2 nya små fladdermössen som nyss släpptes på http://www.hanglar.com/

Båda korten är 16 cm x 16 cm.
Kramis
Jessica - tussan

Tömt mailboxen...

Mailboxen är nu tömd och detta är vad vi fått in:

Lim frpm USA


Sinikka


Elisabeth Jonsson


Bettina Heydebreck


Kramizar Anna/Heffaklumpen

HalloWeen

Har gjort ett kort som man kan hänga på en flaska att ge bort.

 


//Anna Göransson


Nu finns kistan att ladda hem i pdf format.

Många har haft problem med att öppna filen, i det flesta fall tror jag att det beror på att man inte har någon silhouett eftersom filen var gjord för den. Men nu har Anne gjort mallen även i pdf format. Den kan nu laddas hem i min blogg.
www.tussans.blogspot.com

Kramis
Jessica - tussan

Halloween kista

Jag har gjort en presentask till Halloween i formen av en kista. Mallen har min bästis knåpat ihop till Sillen vill du ha den kan du ladda ner den här. Det enda du behöver göra är att skriva en tack kommentar i hennes blogg, för det tycker jag hon är värd.

Dracula och text stämpeln kommer ifrån hÄnglar och stÄnglar.
Pumpor och fågeln är urklippta i från Angi-B stämplar som finns hos Inkywings. Fladdermusen kommer också därifrån.
Kramis
Jessica - tussan

DT-kort Heffaklumpen

I väntan på det nya paketet visar jag här några kort med äldre stämplar:Kramiz Anna/Heffaklumpen

På mailen..

...har dessa kort droppat in:

Sarah Augustesen, DanmarkMoni Schmidt from Germany
Kramiz Anna/Heffaklumpen

Halloween påse

Jag har tillverkat en Halloween påse av ett ströbrödspaket och dekorerat med de nya stämplarna från hÄnglar och stÄnglar. De nya finns nu i shopen tillsammans med brudpar och sommarstämplar, så det är värt ett besök på www.hanglar.com

Beskrivning
Klipp av botten på paketet ca 2,5 cm hög.


Skär till ett papper i storleken 30 cm x 20 cm och klistra fast en remsa med dubbeltejp längs en av de långa sidorna.


Dra bort skydds tejpen och fäst ena kortsidan av botten på tejpen, sen är det bara att rulla botten längs tejpen.


Snedklipp hörnen och vik in dem i botten.


Papperskarven som blir på ena sidan tejpas ihop på insidan. Sen är det bara att klämma lite försiktigt på kanterna.så den formas som på bilden.

Sen använde jag en cirkelpunch för att ta ut hålen till handtag.

Nu till det roligaste, stämpla, pynta och gör fint :O)


Kramis
Jessica - tussan

hÄnglar mail..

Se alt det flotte som har kommet inn... Sit back and enjoy!

Først ut er et utrolig nydelig kort fra Ahilim/LIM, USA
/A beautiful card from Ahilim/LIM from,US

Et nydelig kort fra Pinault Valerie, Frankrike
/A beautiful card from Pinault Valerie, FranceHer er massevis av flott kort. Avsenderen signerte ikke mailen med noe navn så det eneste vi vet er at mailadressen begynner med Jdarchjoinery
/Lots of fantastic cards from a nameless person. The only track we have is the mailaddress, which started with Jdarchjoinery. 
 
Tre nydelige kort fra Inger-g, Norge
/Three beautiful cards from Inger-g, Norway2 nydelige kort fra Eliza-Marie, Sverige
/2 beautiful cards from Eliza-Marie, Sweden

3 flotte kort fra Christine Schrfer, Sverige
/3 beautiful cards from Christine Schrfer, SwedenOg til slutt et nydelig kort som jeg oppdaget når jeg skulle tømme spam-mappen. Takk og lov at jeg oppdaget dette flotte kortet. Det er forresten fra Christin Robertsson, Sverige.
/A beautiful card from Christin Robertsson, Sweden.Tusen takk for massevis av god inspirasjon.
Vi mottar med glede flere flotte hÄnglar-kreasjoner på
[email protected]

***

Thank you all for great inspiration.
We are happy to receive your hänglar-creations on [email protected]


Have a nice monday everyone!


Hugs DT-Anita

Ni har väl inte missat???

Att Marie har gjort det igen. Superfina Halloween hÄnglar, De finns just nu i shopen www.hanglar.com
Där finns även lite annat smått och gott som sommarmotiven och brudpar.

Här är 2 smakprov på de små sötnosarna (målade av Marie)Visst är de ljuvliga???

Kramis
Jessica - tussan

Hej på er!

Här kommer lite nytt från mig.
En bra att ha bok.
Framsidan

Baksidan

Ett fördelsedagskort

Håll ögonen öppna, vem vet snart kanske de händer nått kul :O)


Kramis

Jessica


Mera grattiskort...

Hejsan!

Pysslade lite igår och här kommer två av de kort jag gjorde. Det första är till en gosse som utbildar sig till musikalartist, därav toner och den egenhändigt ritade mikrofonen. Tack för titten och ha en bra vecka!

Kram Agneta, DT-medlem


Motivet är målat med distresser. Papper från Basic grey. Det embossade notbladet är gjort med Cuttlebugen, namnet är Magnolia cookie cutter och siffror Abigail classic.


Motivet färglagt med distresser, akvarellpapper. Prima blommor med glasstenar i mitten. Punchinella, embossing gjord med Cuttlebugen.